

| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
مــــــن دعــــــا میکنم تــــــو را داشته باشم.
تــــــو دعــــــا می کنی دیــــــــــــــــگر نباشم.
بیچاره خــــــــــ♥ــــــــدا
ميدوني وقتي خدا داشت بدرقمون ميکرد، چي گفت؟
گفت: جايي که داري ميري
غرورت رو مي شکنن، و به احساس پاکت سيلي ميزنن نکنه ناراحت بشي!!؟...
من تو کوله پشتيت عشق گذاشتم، تا ببخشي... خنده گذاشتم، تا بخندي...
اشک گذاشتم، تا گريه کني... و مرگ گذاشتم، تا بدوني دنيا ارزش بدي کردن رو نداره...
پسر: سلام عزیزم، چطوری؟
دختر: سلام عزیزم، خیلی بد.
پسر: چرا؟ چی شده؟
دختر: باید جدا بشیم.
پسر: چرا؟...
آموزش مکالمات ترکی استانبول
برای شروع آموزش باید در وب عضو شوید
لطفا ایمیل خود را در صورت عضویت قرار دهید تا وقتی که عضویت شما تایید شد ایمیل فرستاده شود
نمونه ای از آموزش ها=
درطول روز |
گون بویونجا |
Gun boyunca |
در ظرف یک ساعت |
بیر ساعات ایچینده |
Bir saat icinde |
چه مدت |
نه زامان |
Ne zaman(muddet |
ناخدا |
کاپیتان |
Kaptan |
نویسنده |
یازار |
yazar |
متخصص |
اوزمان |
uzman |
استاد |
هوجا |
hoca |
پرستار |
همشیره |
hemsire |
عصر حجر
عصر ارتباطات
عصر اطلاعات
عصر فن آوری
عصر دیجیتال
همه اینا ثابت میکنن که پیشرفت بشر همیشه در عصر صورت گرفته واز صبح زود بیدار شدن آدمی به جایی نمیرسه
روابط عمومی شهرداری شیراز
•.•.•.•.•.•.•.•.• جوک های جدید و خنده دار •.•.•.•.•.•.•.•.•
ﯾﺎﺩﺵ ﺑﺨﯿﺮ
ﻟﺬﺗﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻥ ﺑﺎ ﻟﺒﺎﺱ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺗﻮﯼ ﺭﺧﺘﺨﻮﺍﺏ
ﺑﯿﻦ ﺳﺎﻋﺎﺕ
۷:۰۰
ﺗﺎ
۷:۱۵
ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺖ
ﺗﻮﯼ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﻭ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ !!
•.•.•.•.•.•.•.•.• جوک های جدید و خنده دار •.•.•.•.•.•.•.•.•
آخرین خبر :
ﺗﺤﻘﻴﻘﺎﺕ غضنفر ، ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎﺭﺵ پله ﻫﺎﻱ پله ﺑﺮﻗﻲ ، ﺑﻲ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﻣﺎﻧﺪ !
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
جدیدترین شعر حیف نون :
هی وی وی وی وی وی وی وی وی وی
ترجمه :
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم !
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
زن به شوهر: اگه من ازت جدا شم چی میشه؟
مرد: دیوونه میشم.
زن: نمیری دوباره زن بگیری؟
مرد: والا به دیوونه اعتباری نیست !
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
تجربه نشون داده
وقتی با دوستت دعوات میشه
تازه میفهمی چقدر از اسرار زندگیت با خبر بوده !
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
دوستم میگه: مامانم مودم رو گذاشته توی آشپزخونه!!
هر وقت کارمون داره، دیگه صدامون نمی کنه، مودم رو خاموش می کنه… یکی یکی از اتاقمون خارج مى شیم!
مثل پشه کش عمل می کنه !!!
◊◊◊◊◊◊ جوک های جدید و خنده دار ◊◊◊◊◊◊
خدایا، یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درست حسابی هم نده که حداقل شادباشیم…!!!
◊◊◊◊◊◊ جوک های جدید و خنده دار ◊◊◊◊◊◊
ﻣﺮﺩ ﻧَﺒﺎﺱ ﺭﻗﺺ ﺑﻠﺪ ﺑﺎﺷﻪ!
ﺑﺎیدﺧﻴﻠﯽ ﺭﻳﺰ ﺑﺸﮑﻦ ﺑﺰﻧﻪ ﻧﻪ ﮐﻪ ﺑﺮﻩ ﻭﺳﻂ ﻣﺜّﻪ ﺟﻤﯿﻠﻪﺑِﻠﺮﺯﻭﻧﻪ
◊◊◊◊◊◊ جوک های جدید و خنده دار ◊◊◊◊◊◊
یکی از نا امن ترین مکان های دنیا اتاقی هست که سوسک توش گم شده !
◊◊◊◊◊◊ جوک های جدید و خنده دار ◊◊◊◊◊◊
یارو داشت بچش رو میزد بهش میگن چرا میزنیش؟
میگه فردا کارنامشو میگیره منم فردا نیستم شهرستانم !
◊◊◊◊◊◊ جوک های جدید و خنده دار ◊◊◊◊◊◊
پسرا یه اصل مهم تو زندگیشون دارن :
اگه دستت به چیزی نمیرسه ، پات حتما بهش میرسه !
◊◊◊◊◊◊ جوک های جدید و خنده دار ◊◊◊◊◊◊
خسته ام … مانند دختری که تازه پارک دوبل کرده !
◊◊◊◊◊◊ جوک های جدید و خنده دار ◊◊◊◊◊◊
تو فیلما نشون میده بچه هه گم میشه
مامانش ۲۰ سال اتاقشو دست نخورده نگه داشته
من یه بار ۳ روز رفتم اردو
برگشتم دیدم اتاقم شده انباری!
امروز صبح دختر عزیزی زنگ زده برای خرید بلیط کنسرت
گفت : چنده ؟ گفتیم : 40 تومانی ، 60 تومانی ، 70 تومانی و …
گفت : اینا چه فرقی میکنن؟
گفتیم : بستگی داره که شما کجا بشینین!
گفت : ما ستارخان میشینیم … چقدر همه رو شاد کرد …
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ اس ام اس خنده دار ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
ﺑﺮ ﻋﮑﺲ ﻓﻠﺶ ﻣﻤﻮﺭﯼ ﻫﺎ ﮐﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﭘﺮﻇﺮﻓﯿﺖ ﺗﺮ
ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﻣﯽ ﺷﻦ ﻭ . . .
ﺑﯽ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺗﺮ . . .
ﺍﺣﻤﻖ ﺗﺮ . .
ﺑﯽ ﺷﻌﻮﺭﺗﺮ …
ﻧﻔﻬﻢ ﺗﺮ …
ﺍﻻﻍ ﺗﺮ..
ﻧﻪ ﯾﻪ ﺩﻗﻪ ﻭﻟﻢ ﮐﻦ ﺣﺎﻟﯿﺶ ﮐﻨﻢ ﺑﺎ ﮐﯽ ﻃﺮﻓﻪ !!
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ اس ام اس خنده دار ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
صبح دیرم شده بود همسرم با مهربانی بهم گفت اگر میتونی 100،000 تومن بده
برای کمک به مدرسه دخترمون منم تحت تاثیر قرارگرفتم دادم
و خوشحال از یک کار فرهنگی ،بعد ازظهر ش دخترم پرید بغلم
و گفت بابت 50،000 تومنی که به مدرسه کمک کردی ممنونم
بعد از نیم ساعت پیامک از طرف مدرسه اومد
این به عنوان رسید مبلغ 20،000 کمک به مدرسه میباشد …!!
خانواده نیستن که راهزنن لامصبا
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ اس ام اس خنده دار ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
مناسب برای : جشن تولد
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر :
تخم مرغ | 4 عدد |
وانیل | 1/2 قاشق چای خوری |
اسانس موز | 1 قاشق غذا خوری |
شکر | 1/2 پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
گردو خرد شده | 1 پیمانه |
کره یا روغن مایع | 3/4 پیمانه |
آرد الک شده | 1/2 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.
تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید 3/4 گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت 180 درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت 25 دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند 5 دقیقه دیگر بماند کافی است .
• تعداد: 4 تا 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 4 ساعت و 30 دقیقه
مواد لازم :
آب لیموترش | یک عدد بزرگ |
آب لیموترش | یک عدد کوچک |
شکر | 70 گرم |
زرده تخممرغ | 5 عدد |
پنیر خامهای | 250 گرم |
ورقه ژلاتین | یک و نیم عدد |
خامه زده شده | 200 میلی لیتر |
طرز تهیه :
1. در یک کاسه بزرگ آب لیموترشها را با یکدیگر مخلوط کنید. شکر و زردههای تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
2. یک سوم قابلمهای را از آب پر کنید و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار دهید که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت 5- 3 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.
3. ژلاتین را در آب خیس کنید.
4. وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقههای ژلاتین را درون کاسهای قرار دهید و روی آنها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت میگیرد تا ورقههای ژلاتین نرم شوند.
5. ورقههای ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.
6. ورقههای ژلاتین را از آب خارج کنید و کمی آنها را فشار دهید تا هرگونه آب اضافی آنها خارج شود سپس آنها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.
7. خامه و پنیر را اضافه کنید.
8. وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
9. مخلوط را درون یخچال قرار دهید.
10. مخلوط را درون لیوانهایی که از قبل آماده کردهاید بریزید سپس آنها را به مدت 4- 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک و کمی سفت شوند.
11. موس لیموها را از یخچال بیرون بیاورید و روی هر کدام از آنها را با پوست رنده شده لیمو و برگ نعنا تزئین و سرو کنید.
مواد لازم :
فیله گوساله |
750 گرم |
فیله مرغ |
200 گرم |
آب پیاز |
1 عدد |
روغن زیتون |
2/1 پیمانه |
آبلیمو | 2 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
قارچ | 4 عدد |
فلفل سبز دلمه ای | 1 عدد |
طرز تهیه :
ابتدا فیله گوساله را شسته و آن را به صورت ورقه های مستطیل شکل در می آوریم و با بیفتک کوب می کوبیم . فیله مرغ را شسته و به قطعاتی مستطیل شکل بریده و روی آن را نیز بابیفتک کوب می کوبیم . توجه داشته باشید قطعات مرغ باید از تکه های گوشت کوچکتر باشد تا بتوانید آن را داخل گوشت بپیچید. قطعات گوشت را در آب پیاز و نیمی از روغن زیتون از شب قبل خوابانده , قطعات فیله مرغ را نیز در آبلیمو, مابقی روغن زیتون , نمک و فلفل به مدت 2 الی 3 ساعت بخوابانید . پیاز را شسته و بهصورت خلالهای ریز و باریک در می آوریم . گوجه فرنگی و قارچ و فلفل سبز دلمه ای را نیز شسته و به خلالهای باریک خرد می کنیم . فیله گوساله را روی سطح صافی قرار می دهیم . فیله مرغ را وسط آن قرار داده و از مواد فوق الذکر مقدار کمی روی آن می ریزیم . فیله گوساله را خیلی با دقت و به آرامی می پیچیم که مواد بیرون نریزید . و از قسمت اتصال , گوشت را به سیخ کشیده و روی آتش کباب می کنیم , در نیمه پخت به آن نمک می زنیم . تزئین کبابها با قارچ که روی آن لوزی های فلفل دلمه ای یا تربچه قرار گرفته است , سفره را رنگین تر می کند.
مواد لازم :
برنج پخته شده | دو قاشق غذاخوری |
تخم مرغ و کدو | از هر کدام دو عدد |
جعفری و شوید خردشده | از هر کدام یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آرد سوخاری | سه قاشق سوپخوری |
آرد سفید و نان گرد | به میزان لازم |
گوجه فرنگی کاهو، سس گوجه فرنگی | به میزان لازم |
طرز تهیه کدو برگـر:
کدوها را رنده کرده و آب آن را بگیرید. شوید، جعفری، برنج، تخممرغ، نمک و فلفل را به کدو اضافه و هم بزنید. آرد سوخاری را هم اضافه کرده و آرد سفید را تا جایی بریزید که کمی قوام یابد و با دست کمی ورز دهید. بعد به اندازه نان گرد کرده و در روغن سرخ کنید. به نان سس گوجهفرنگی زده یک ورق از کدو و به ترتیب گوجهفرنگی و کاهو بگذارید
این نان بیشتر در نواحی شرق رومانی طبخ می شود و یک نوع نان پنیری محسوب می گردد.به این نان pasca نیز می گویند.
مواد مورد نیاز خمیرنان پنیری رومانی :
آرد گندم | چهار و نیم پیمانه |
شیر پرچرب | یک پیمانه |
پودر خمیر مایه | دو قاشق چایخوری |
کــره ذوب شده | 1/4 پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد |
شکر | 100 گرم |
نمک | یک قاشق چایخوری |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
روغن هسته انگور یا ذرت | 1/4 پیمانه |
مواد مورد نیاز مایه پنیری :
پنیر خامه ای | یک پیمانه |
تخم مرغ | دو عدد |
شکر | 1/4 پیمانه |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
افشره لیمو | به میزان لازم |
کشمش | نصف پیمانه |
عسل | دو قاشق سوپخوری |
شیر | دو قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
در ظرفی، یک پیمانه آرد، شیر پرچرب و مایه خمیر را هم زده تا مخلوط شوند. نصف پیمانه آرد را به مواد افزوده و میگذاریم تا در دمای اتاق 15 دقیقه بماند تا مواد ترکیب شده، حجم آن افزایش یافته و روی آرد ترک بخورد. کره، تخممرغ، شکر، وانیل و نمک را به مواد افزوده و به وسیله لیسک مواد را هم زده و همزمان سه پیمانه آرد باقیمانده را اضافه میکنیم تا مواد کاملا مخلوط شود. با درجه کند همزن، مخلوط کردن مواد را ادامه داده و در همین هنگام روغن را نیز به مواد میافزاییم. وقتی تمام روغن را اضافه کردید، خمیر باید حالت کششی داشته و نرم شود.
اگر خمیر خشک بود کمی روغن به آن میافزاییم. خمیر را درکاسهای گذاشته، در آن را با کیسه فریزر پوشانده و دو ساعت در دمای اتاق میگذاریم تا حجم آن دو برابر شود، سپس خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم. یکی از تکههای خمیر را وردنه کشیده تا به شکل دایرهای به اندازه 25 سانتیمتر برسد. یک قالب کمربندی 25 سانتیمتری را کاملا چرب نموده و خمیر گرد را کف قالب پهن میکنیم. سه تکه باقیمانده خمیر را به شکل طنابهای یک اندازه درآورده و در کنار هم میگذاریم، سپس خمیرها را به هم بافته تا به شکل گیسبافت درآید. بعد آن را درون قالب گذاشته و انتهای آن را به هم چسبانده تا شبیه دایره شود. روی قالب را پوشانده و 40 دقیقه دیگر استراحت میدهیم. فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
طرز تهیه مایه پنیری :
پنیر، تخممرغها، شکر، کشمش، وانیل و افشره لیمو را ریخته و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. این مایه را در وسط گیسبافت خمیری ریخته و 15 دقیقه در فر میگذاریم تا بپزد. بدون اینکه در فر را باز کنیم، حرارت آن را پایین آورده و به 160 درجه رسانده و 45 دقیقه دیگر اجازه میدهیم درون فر بماند تا رویه نان قهوهای شود. نان را از فر درآورده و میگذاریم کاملا خنک شود، سپس آن را از قالب بیرون آورده و پیش از سرو روی آن را با ترکیب شیر و عسل پوشانده و برش میزنیم.
مواد لازم :
گوشت کبابی برش نازک داده شده | 600 گرم ( 6 برش ) |
ریحان تازه آسیاب شده | نصف فنجان |
فلفل قرمز کبابی شده | 2 عدد |
پنیر پیتزای پارمسان رنده شده | 4 قاشق سوپ خوری |
جعفری خرد شده | 2 قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون | دو قاشق سوپ خوری |
فلفل سیاه آسیاب شده | 2 قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سرکه | یک چهارم فنجان |
سیر | 2 حبه |
طرز تهیه :
برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید . گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید . یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید .
مواد لازم :
آرد | سه پیمانه |
مایه خمیر | دو قاشق مرباخوری |
نمک | یک قاشق مرباخوری |
روغن | نصف پیمانه |
سوسیس | دو عدد |
کالباس | 50 گرم |
فلفل دلمهای | یک عدد |
رب گوجهفرنگی | یک قاشق غذاخوری |
آویشن | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | 100 گرم |
طرز تهیه :
آرد، مایه خمیر و نمک را با هم مخلوط و روغن را وسط آن ریخته و آرامآرام با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. سوسیس، کالباس و فلفل را خردکرده و همراه با پنیر پیتزا، پودر آویشن و رب گوجهفرنگی به خمیر اضافه کنید. از خمیر توپهایی به اندازه گردو برداشته گرد کرده و در سینی فر چرب شده بچینید و 30 دقیقه تا یک ساعت استراحت داده، سپس 25 الی 30 دقیقه در فر با دمای180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
آماده سازی : 120 دقیقه
پخت : 60 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر :
گوشت گوسفندی | 500 گرم |
* گوشت گوساله | 500 گرم |
پیاز رنده ریز شده و آب گرفته شده | 2 عدد |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
زعفران | به میزان لازم( در صورت تمایل) |
* گوشت گوساله ترجیحا این گوشت از قلوه گاه یا گوشت کنار دنده یا بغل راسته باشد .
طرز تهیه :
کباب کوبیده
گوشت را ۵ بار چرخ کرده. مواد را خوب ورز می دهم طوری که چسبندگی آن خیلی باشد حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید .
بعد ۲ ساعت باید در دمای آزاد آشپزخانه استراحت کند. و ۲ ساعت زودتر گوشت را به سیخ میکشیم.
نکته :
آب پیازی را که از آن جدا شده دور نریزید، زمانی که گوشت را می خواهید به سیخ بکشید،دستتون باید مرطوب باشد،اگر دستکش هم دستتان هست دستکش باید مرطوب باشد. دستتان را میزنید در آب پیاز و کباب را را سیخ خوب پهن می کنید. این طوری کباب خیلی خوشمزه تر هم می شود، تا اینکه دستمان را با آب مرطوب کنیم.
کباب کوبیده قالبی
دستور فرقی نداره فقط فرقش اینه که گوشت آماده شده را داخل یک قالب چرب شده قرار می دهیم کمی پیاز و فلفل سبز و دلمه سبز روی آن میریزیم برنج آبکش شده را هم روی کباب و فلفل و پیازها قرار داده روی آن را با فویل می پوشانیم چند تا سوراخ با چنگال روی سطح فویل ایجاد کرده در فر ٢٠٠ درجه سانتی گراد به مدت ١ ساعت قرار داده در اواخر دم کشیدن کمی کره آب شده روی سطح برنج مان می دهیم می توانیم سماق هم لایه برنج مان و روی کبابمان بپاشیم, برای مهمانی ها و سفره جشنها بسیار شیک و مجلسی … .
مواد لازم :
میگوی تمیز شده | 30 عدد |
پیازچه خرد شده | نصف پیمانه |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده | یک عدد متوسط |
آناناس بدون آب | 200 گرم |
برنج پخته | 4 پیمانه |
طرز تهیه :
دو ورق فویل بزرگ را روی هم قرار دهید. کره را در آن با فاصله بگذارید.میگوی خام را روی کره بچینید، سپس روی آن را پیازچه، فلفل دلمه ای و آناناس و در آخر روی آن برنج بریزید.فویل را محکم ببندید و به مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گریل میگو با آناناس آماده شود و با برنج یا نان سرو نمایید.
مواد لازم:
شیر ماهی | 800 گرم |
سرکه | چهار قاشق غذاخوری |
روغن | نصف پیمانه |
زنجبیل تازه رندهشده | دو سانتیمتر |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زعفران دمکرده و آبلیمو | از هر کدام دو قاشق غذاخوری |
پیاز خلال شده | یک عدد |
طرز تهیه:
شیر ماهی را برشزده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
نکته:
میتوانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.
مواد لازم:
گوشت سردست گوساله جوان | 1/5 کیلوگرم |
هویج متوسط | 2 تا 3 عدد |
گوجه فرنگی متوسط | 3 تا 4 عدد |
لیموترش | 3 تا 4 عدد |
سیر | 3 تا 4 پر |
نعناع و ترخان خرد کرده | 2 قاشق سوپخوری |
کره | 100 گرم |
پیاز ریز سفید | 500 گرم |
روغن مایع | 3 تا 4 قاشق سوپخوری |
آرد گندم | 1 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
طرز تهیه:
گوشت را در قطعات کوچک نازک ورقه می کنیم.روغن مایع را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم تا گرم شود.ورقه های گوشت را در روغن می اندازیم و حرارت را ملایم می کنیم.در ظرف را می بندیم تا آب گوشت کشیده شود.گوشت را بهم می زنیم تا کمی سرخ گردد.1 لیوان آب را با سبزیهای خرد شده و سیر کوبیده در داخل گوشت می ریزیم.وقتی گوشت کمی پخت،هویج را پوست کنده،حلقه حلقه می بریم.پیاز را هم پوست کنده می شوییم.هویچ و پیاز خرد شده را داخل گوشت می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا گوشت و سبزیها پخته شود ولی له نشود.روی گوجه فرنگیها آبجوش می ریزیم و پوست آنها را گرفته،خرد می کنیم.آرد را با کره کمی سرخ می نماییم و در اواخر طبخ داخل گوشت می ریزیم.کمی نمک و فلفل،و آب دو عدد از لیموها را گرفته،داخل گوشت می ریزیم.گوجه فرنگی های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و بهم می زنیم.بعد از دو تا سه جوش خوراک را در ظرف می کشیم و 1 عدد لیموترش را پوست کرده،به شکل حلقه های نازک می بریم و روی گوشت می چینیم.
مواد لازم :
پیاز قرمز کوچک | یک عدد |
میوه فیسالیس | 700 گرم |
فلفل چیلی خرد شده | یک یا دو عدد |
آب مرغ کم نمک | نصف پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
شکر | به مقدار لازم |
نان پیتا | 8 عدد |
گوشت مرغ ریز شده | 3 پیمانه |
پنیر موزارلا رنده شده | 2.5 پیمانه |
گشنیز تازه ریز شده | 1/3 پیمانه |
روغن زیتون | دو قاشق غذاخوری |
پنیر فتا خرد شده | ¾ پیمانه |
طرز تهیه :
منقل را روشن کنید، یک توری روی آن بگذارید. نیمی از پیاز را حلقه ای برش دهید و کنار بگذارید. نیم دیگر را خلالی کنید و به همراه فیسالیس به مدت 7 تا 10 دقیقه روی فویل روی منتقل قرار دهید تا طلایی و نرم شوند.
سبزیجات کباب شده را داخل غذاساز بریزید و به همراه آب مرغ آنها را پوره کنید. برای مزهدار شدن نصف قاشق چایخوری نمک و کمی شکر اضافه کنید. در این فاصله، در یک کاسه، مرغ و پنیر رنده شده را با هم مخلوط کنید.
مقداری از مخلوط مرغ را وسط نان پیتا بگذارید، کمی گشنیز بریزید و نان را لقمه کنید. همین کار را با بقیه نان و مرغ ها تکرار کنید. همه اینچیلاداها را در کنار هم داخل یک تابه پیرکس بچینید و روی آنها کمی روغن زیتون بمالید. آنها را به مدت 5 دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شوند.
سس فیسالیس را روی اینچیلاداها بریزید و روی آن هم نصف پیمانه پنیر بریزید. دوباره 5 دقیقه دیگر داخل فر برگردانید و در آخر با حلقه های پیاز و گشنیز تزئین و سرو کنید.
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 2192
بازدید هفته : 370
بازدید ماه : 3015
بازدید کل : 218606
تعداد مطالب : 460
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1